Meny

Meny

Leksekafeen er åpen

Leksekafeen er åpen igjen. Møt oss på Deichman Hovedbibliotek hver onsdag kl 16:30-18:30

 • Hold av 12 September

  Blogginnlegg

  Sommeren er over, og mattetimene er i gang. Vi ønsker å gjøre hverdagen din lettere ved å hjelpe deg med alle matematikkproblemer du skulle komme over. De frivillige står klare til å hjelpe deg fra Onsdag den 12. September, så hold av datoen, og møt oss på det Deichmanske Hovedbiblioteket på Arne Garborgs Plass 4. Leksekafeen holdes åpen hver onsdag til samme tidspunkt etter 12.September. Vi gleder oss til å se deg. 

 • Vi stenger for sommeren

  Blogginnlegg

  Leksekafeen er stengt for sommeren. Vi håper vi har vært til hjelp, og at det har gått bra på deres eksamener. Vi i mattesenter ønsker alle en god sommer, og velkommen tilbake når vi åpner igjen i September.

 • Leksehjelpen åpner for første gang i 2018!

  Nyheter

  Nå er det ikke lenge igjen til Mattesenter åpner dørene for 2018, og kjører i gang første uke med leksehjelp. 

  Onsdag den 17.01.2018 åpner leksekafeen igjen til vanlig tid(16.30-18.30), så det er bare å holde av onsdagene fremover. Leksehjelpen holdes som tidligere på verkstedet, på det Deichmanske hovedbiblioteket. 
  Til de av dere som ikke har vært innom leksehjelpen tidligere, så vil det være skilting inne på biblioteket. 

  Vår online matematikkplattform "webmatte.no" er i stadig utvikling, og det kommer til å skje mye der i løpet av de nærmeste månedene. Så vi håper, og oppfordrer til at dere benytter dere av denne matematikkplattformen fremover også.  

  Vi gleder oss til et nytt og spennende år med dere, og håper på å se så mange som mulig den 17. Januar.

 • Leksekaféen åpner igjen den 11.Oktober

  Nyheter

  Nå er det ikke lenge til leksekafeen åpner igjen. Onsdag den 11. Oktober stiller de frivillige klare med sin kunnskap på det Deichmanske bibliotek. Åpningstiden er fortsatt 16.30-18.30.

  Våre frivillige er dyktige og engasjerte, og har minst en kompetanse som tilsvarer R2-matte. Det vil være skilting inne på biblioteket, ellers så kan du bare spørre i resepsjonen.

  Vi gleder oss til å se deg og håper på å se så mange som mulig.

 • Åpning av ny leksekafé utsatt

  Nyheter