Meny

Meny

Om oss

Mattesenter er en politisk og religiøst uavhengig frivillig organisasjon som tilbyr gratis hjelp i matematikk til barn og unge i Norge.  

Hensikten med Mattesenter er å utvide kunnskapen og stimulere interessen for matematikk. Dette skal gjøres gjennom innovative webverktøy og åpne leksekafeer som skal etableres over hele Norge.

Alle tjenester fra Mattesenter er gratis.


Virksomhet

Leksekafeer

Alle som ønsker hjelp med matematikk på barne-, ungdoms- eller videregående nivå er hjertelig velkommen. Leksekafeene er bemannet med frivillige matteeksperter. De frivillige er alt fra studenter på universiteter og høyskoler, yrkesaktive eller pensjonister. Felles for de frivillge er deres interesse for matematikk og ønske om å hjelpe.

Leksekafeene er et gratis tilbud, som er åpent for alle, uavhengig av skole og kunnskapsnivå. Det krever heller ingen forhåndspåmelding.

Velkommen!

webmatte.no

Webmatte er nå lansert og inneholder foreløpig T-matte. Vi jobber stadig med utvikling av denne matematikkplattformen. Snart vil P1 og P2 matte bli gjort tilgjengelig, og etterhvert vil alle nivåene i videregående matematikk være tilgjengelige. 

Webmatte fokuserer også på å få anvendt matematikk i dagliglivet på et yrkesbasert nivå. Dere finner slike problemer innenfor "yrkes-matematikk" og "Det Er Matematikk I Alt"

 


Søsterforeninger

undefined

Mattecentrum

Mattecentrum er Mattesenters svenske søsterforening. Mattecentrum tilbyr gratis hjelp over hele Sverige. I regneverkstedene møter elever fra barne-, ungdoms- og  videregåendeskole våre frivillige som stiller opp med sin kunnskap og engasjement helt gratis. 

I tillegg finnes webplattformen Matteboken.se, en gratis leksehjelpside. Her finner du videoforelesninger, teori og oppgaver. Det er også mulig å stille spørsmål i vårt forum. Alt er helt gratis og tilgjengelig for alle.

Besøk Mattesentrum.se 
Mattecentrum på Facebook  
  

undefined

Matematikcenter

Matematikcenter er Mattesenters danske søsterforening. Matematikcenter tilbyr gratis leksehjelp på leksekafeer i åtte danske byer og webplattformen Webmatematik.dk

Besøk Matematikcenter.dk 
Matematikcenter på Facebook